|[لیست دوستان] |[ارسال عکس به گالری] |[گالری عکس] |[ورود به سیستم ثبت نام اینترنتی] |[ویرایش مشخصات] |[وبلاگ مهندس کریمی]

موتورجستجوگر اسپیرو جامعه مجازی صدرا در کلوب[فارسی] [العربیة] [Français] [English]
راه کارهای عملی افزایش قد ساعت مچی پوما بهترین کادو تجربه جدید دیدن فیلم با عینک 3 بعدی ترانه های شاد برای کودکان دلبندتان گردنبند آنجلینا

صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نمونه کارهای آماده فلش  (دفعات بازدید: 303 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Sherman
شرمن
مدیر سایت
عضو ویژه

امتیاز کاربر 104
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 196

آچار فرانسه سایت

ديدن مشخصات WWW
« : »

دوستانی که درس چند رسانه ای دارند می توانند از پروژهای موجود در سایت :

لینک فقط برای کاربران فعال سایت قابل مشاهده می باشد!

http://www.sadrauni.tk/index.php/topic,229.0.html

استفاده کنند، کلیه نمونه کارهای انجام شده با توضیحات کامل به زبان انگلیسی می باشد.
« آخرين ويرايش: توسط Sherman » خارج شده است

نام من را پدرم، نام خانوادگی ام را پدر بزرگم و سرنوشتم را خودم انتخاب کردم ! (گاندی)
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : »

سلام
پس چرا من نمی تونم این لینک رو ببینم این  عضو فعال که کنار اسم ما نوشته الکیه !!!!!!!
خارج شده است
Sherman
شرمن
مدیر سایت
عضو ویژه

امتیاز کاربر 104
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 196

آچار فرانسه سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : »

سلام
پس چرا من نمی تونم این لینک رو ببینم این  عضو فعال که کنار اسم ما نوشته الکیه !!!!!!!

آره اینقدر بی کارم که خواستم ببینم کیا پروژشون رو خودشون انجام نمی دن! به استاد گزارش بدم!   باتوم  پلیس

چرا می تونید ببینید من پست رو تو قسمت انجمن کاربران فعال قرار دادم، اگه برید به اون قسمت می بینید! Shocked صفحه اصلی هم قرار گرفته!
دوستانی که حداقل 20 پست در سایت داشتند، کاربر فعال به حساب می آن و می تونن تاپیک رو ببینن!  آنجا
http://www.sadrauni.tk/index.php/topic,229.msg484/topicseen.html#msg484
« آخرين ويرايش: توسط Sherman » خارج شده است

نام من را پدرم، نام خانوادگی ام را پدر بزرگم و سرنوشتم را خودم انتخاب کردم ! (گاندی)
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : »

سلام
شاید فکر کنی اونقدر درس خوندم برای امتحانا که چشام جایی رو نمی بینه که اون لینکه رو ندیدم .  نمی دونم به چه دلیلی اما من اونروز  حتی لینک تاپیک 229 رو ندیدم  Shocked. یه دوباری هم صفحه رو ریفرش کردم اما 
مهم نیست الان که دیدم .   خیلی ممنون از معرفی این سایت

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :