|[لیست دوستان] |[ارسال عکس به گالری] |[گالری عکس] |[ورود به سیستم ثبت نام اینترنتی] |[ویرایش مشخصات] |[وبلاگ مهندس کریمی]

موتورجستجوگر اسپیرو جامعه مجازی صدرا در کلوب[فارسی] [العربیة] [Français] [English]
راه کارهای عملی افزایش قد ساعت مچی پوما بهترین کادو تجربه جدید دیدن فیلم با عینک 3 بعدی ترانه های شاد برای کودکان دلبندتان گردنبند آنجلینا

صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: انتخاب واحد لعنتی!!!  (دفعات بازدید: 1004 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
Sherman
شرمن
مدیر سایت
عضو ویژه

امتیاز کاربر 104
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 196

آچار فرانسه سایت

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #45 : »

بچه ها چندتا نمره اومده!

بچه یادتون باشه از من شیرینی بگیرید!

چند تا درس کلیدی رو با نمره خوب پاس کردیم، خدا اساتید رو عمرشون بده، اصلاً فکر نمی کردم قبول شم!
خدا 1 در دنیا 100 در آخرت بهشون بده!

اون دوستمون هم که تو کار زیتون هست حالش گرفته شد! اساسی!
خارج شده است

نام من را پدرم، نام خانوادگی ام را پدر بزرگم و سرنوشتم را خودم انتخاب کردم ! (گاندی)
DrXoX
عضو ویژه

امتیاز کاربر 21
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 74

ديدن مشخصات
« پاسخ #46 : »

نقل قول
ای بر پدرتون صلوات !

اللهم صل علی محمد و آل محمد

نقل قول
اجماعاً منقره فاتحة العصاب ما صلوات!

بسم ا... الرحمن الرحیم
...
...
...
...
...
...
خدا بیامرزه
« آخرين ويرايش: توسط DrXoX » خارج شده است
DrXoX
عضو ویژه

امتیاز کاربر 21
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 74

ديدن مشخصات
« پاسخ #47 : »

این چرا کارورزی و پروژه رو 2 واحدی زده!   باتوم
خارج شده است
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

ديدن مشخصات
« پاسخ #48 : »

این چرا کارورزی و پروژه رو 2 واحدی زده!   باتوم

معلومه دیگه  طبق معمول اشتباه شده . اقای کریمی هم همینو تو وبلاگشون در جواب دانشجوها نوشتن
خارج شده است
yasi
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 3
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

ديدن مشخصات
« پاسخ #49 : »

مهندسین گرامی یه سوال داشتم وقتی این objectها گم می شن معمولا چقدر طول می کشه دوباره پیدا بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh? Cry
خارج شده است
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #50 : »

مهندسین گرامی یه سوال داشتم وقتی این objectها گم می شن معمولا چقدر طول می کشه دوباره پیدا بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh? Cry

yasi خانم اصلا دقت نداری دیروز پشت تلفن نگفتم وقتی برای منم اینطوری شد چیکار کردم . منتظر پیدا شدنشون نشو . پیدا نمی شن ؛یه بار از سیستم خارج شو دوباره برو ایشالا که حل بشه , نشد بازم همین کارو کن .

حالا من یه معما برای تو دارم ؟ از کدوم باید  وارد شم

« آخرين ويرايش: توسط mfk » خارج شده است
yasi
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 3
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #51 : »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin خوبه دیگه تحویلت گرفتن همه درها بروت بازه
انشالله هیچ دری تو زندگی بروت بسته نباشه Wink بوسیدن
خارج شده است
yasi
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 3
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #52 : »

mfk عزیزم حالا که داری خوب جواب میدی بزار یه سوال دیگه هم بپرسم برای اعتراض به نمره حتما باید حضوری برم دانشگاه یا میتونم از دکمه" تجدید نظر در نمره " استفاده کنم؟؟؟؟
خارج شده است
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #53 : »

ای بابا کجا تحویل گرفتن . جفتشون به در بسته خورد . در اصلی داشت باهام قایم موشک بازی میکرد . صفحه رو ریفرش کردم . در اصلی خودش رو نشون داد

در این مورد فقط میدونم باید تا هفت روز بعد از دادن نمره اعتراض کنی . حالا این دکمه رو بزن . بعد از کریمی بپرس که باید حضوری تشریف ببری یا نه . البته اگه کریمی تو رو تحویل بگیره و جوابتو بده .
راستی چیو میخوای اعتراض بزنی نمره هات که خوب بود . بازم نمره جدید اومده ؟   
« آخرين ويرايش: توسط mfk » خارج شده است
yasi
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 3
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #54 : »

نه بابا نمره جدیدی نیومده.  این استادا تا مارو  کچل نکنن نمره هارو نمیدن. بازم دم حسینی گرم چاکریم
« آخرين ويرايش: توسط yasi » خارج شده است
moetarezebinam
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #55 : »

با سلام و خسته نباشید.
دوستان گروه عدم تعهد گروهی است که  برای متحد کردن بچه های دانشگاه(تبعیدگاه) صدرا ایجاد شده است. همانطور که در جریان هستید دیگر مشکلات این دانشگاه قابل تحمل نیست و باید مسئولین به ظاهر مسئول بدانند که دانشجویان در مقابل بی عدالتی ها و بی نظمی ها ساکت نمی نشیند!
هنوز یادمان نرفته که برای یک انتخاب واحد ساده حداقل 12 ساعت وقت مفید ما از دست رفت و بی شک این امر به خاطر سکوت ما در مقابل بی کفایتی برخی مسئولین اتفاق افتاد... دیگر کافیست!!!!!
گروه عدم تعهد بدین وسیله از تمامی شما دوستان و مخصوصا مسئولین این سایت درخواست کمک و همکاری می نماید.
لطفا اطلاع رسانی کنید.
من اگر بنشينم تو اگر بنشيني چه کسي برخيزدمن اگر برخيزم تو اگر برخيزي همه بر مي خيزند.

هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!!

------------------------
پاسخ مدیریت سایت: با توجه به مشخص بودن هویت بنده برای دانشجویان، مدیرگروه و اساتید همکاری با افراد مجهول الهویه برای بنده امکان پذیر نیست!
دوست عزیز، فکر نمی کنید همکاری با شما فقط خراب کردن شخص خودم و پیش بردن اهداف نامشخص شما باشد!
در ضمن بهتر است شما هم به جای گرگن به هوا جلوی درب دانشگاه بایستید و با معرفی خود، معترضین را به جهت حداقل نوشتن یک نامه گردآوری نمایید.

« آخرين ويرايش: توسط Sherman » خارج شده است
n.z.k
عضو عادی
*

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

ديدن مشخصات
« پاسخ #56 : »

بچه ها استاد رضایی هم بالاخره نمره ها رو دادن
خارج شده است
mfk
عضو ویژه

امتیاز کاربر 0
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #57 : »

بچه ها استاد رضایی هم بالاخره نمره ها رو دادن

دستش درد نکنه , دیر داد ولی خوب نمره داد ( با توجه به حرفاش سر کلاس ).   هر چند نمره مهندسی اش در مقایسه با نمره های حسینی بده . 
خارج شده است
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :